Zápis ze schůze výboru TK KRNOV

ze dne 22.5.2007

Přítomni :

                               Členové výboru : Chudárek P., Zatloukal Z., Štěpánek L., Česlíková I.

Omluveni:    Samek J.    

                               Nečlenové výboru:  

 

Program schůze:

 

1.  Městskému úřadu v Krnově byla dána na vědomí změna statutárního zástupce ( prezident klubu – Chudárek Petr).

2. Výbor schválil smlouvu o zajištění turnajů MORAVA CUP 2007(kvalifikace na MČR dospělých) a BABOLAT TOUR 2007 – masters, mezi TK Krnov a Junior Centrem Krnov, zastoupeným ing. Machovským.

3. Pojednána smlouva o nájmu areálu TK Krnov, nájemci Junor Centrum Krnov, zastoupeného ing. Machovským, pro konání kvalifikačního turnaje MORAVA CUP ve dnech 28.5. až 1.6. 2007. V článku III. Cenová ujednání, žádáme o vypuštění dodatku v závorce „(za každý započatý den 2000,- Kč)“. Pak bude výbor se smouvou souhlasit.

4.  Projednána a schválena smlouva o nájmu areálu TK Krnov, nájemci Junor Centrum Krnov, zastoupeného ing. Machovským, pro konání tenisového turnaje v minitenisu dětí 6-7 let a v babytenisu dětí 8-9 let v rámci okruhu „BABOLAT TOUR 2007 dne 16.6.2007 a masters tohoto okruhu ve dnech 1.-2.9.2007.

5.  Projednána a schválena smlouva o nájmu části areálu TK Krnov pro odehrání utkání soutěže družstev klubu Junior Centrum Krnov zastoupeného ing. Machovským.

6.  Výbor tenisu nesouhlasí aby správce p. Šulák jezdil jako kapitán na mistrovská utkání starších i mladších žáků, tj. v sobotu a neděli. Na mistrovská utkání MŽ, hraná venku, bude jezdit jeho zástupce – p. Novák Zdeněk.

7. Projednány připomínky správce k dodatku č.7 pracovní smlouvy a pracovní náplni. Viz příslušné dokumenty.

8. Zamítnuta žádost správce o jednorázovou odměnu 2000,- za přípravu kurtů po zimě- (je součástí nenárokové části mzdy za měsíc duben).

9. Projednána a schválena náhrada cestovních výloh hráče Vojtěcha Zatloukala s doprovodem na mistrovská utkání dorostu za TK Krnov v Hranicích n.M. a Příboru.

10. Schváleno oficiální LOGO TK Krnov, hlavička úředních dokumentů a tvorba WWW stránek – Zatloukal.

11. Schválena výroba reklamní tabule našeho klubu – návrh Zatloukal, výroba Štěpánek ml. Umístění je třeba projednat s panem A. Raškou .

12. Přijati noví členové – Gajdošová Jana, Gajdoš Adam a Gajdoš Jiří.

13. Členu Lukáši Česlíkovi byl povolen udržovací poplatek 100,- Kč pro letošní sezonu z důvodu dlouhodobého pobytu mimo Českou republiku.

14. Znovu projednán dodatek č.7 ke smlouvě o poskytování služeb správce tenisových kurtů. Výbor schledal náhradu za nepřítomnost správce při výjezdu na mistrovská utkání jako nedostatečnou. Rovněž konstatoval, že v případě že se se stávajícím správcem nedohodne na konečném znění pracovní náplně a pracovní smlouvy, neuzavře novou smlouvu se stávajícím správcem a bude hledat náhradu.

15. Byla zaslána žádost klubu o sponzorský příspěvek na mládežnickou činnost od Dalkie Krnov.

 

               Termín další schůze : 19.6.2007 v 18.00 hod.

 

Zapsal : Zatloukal Zdeněk

                 jednatel klubu